CEO a CFO společnosti Admiral Markets AS Sergei Bogatenkov vyhrál ocenění

Duben 13, 2018 20:50

Vážení obchodníci,

s potěšením oznamujeme, že CEO a CFO společnosti Admiral Markets AS Sergei Bogatenkov vyhrál ocenění překvapení roku (Surprise of the Year Award), pozornost auditorských úřadů Äripäev a BIG4.

Pan Bogatenkov byl v tomto roce nominován na na Nejlepšího CFO, protože se pod jeho vedením Admiral Markets AS rozrostla a rozšířila svou působnost v zahraničí. Stojí za to zmínit nedávné uveřejnění a vydání dluhopisů společnosti Admiral Markets AS na akciové burze Nasdaq Tallinn.

Původně bylo vybráno k nominaci 15 CFO. Pan Toomas Truuverk, CFO Äripäev a člen rozhodčího panelu, vyzdvihl jejich skvělé výsledky a mimořádné organizační schopnosti.

Vítěz soutěže byl oznámen dnes – slečna Aastrit Viisma-Kass ze společnosti Magnetic MRO – a Sergei obdržel cenu Překvapení roku.

"Je skvělé, že Big4 a Äripäev pořádají tuto soutěž každoročně. Gratuluji Astrit k výhře hlavní ceny – je to zasloužená výhra! To, že jsem vyhrál cenu překvapení roku mě překvapilo! Jsem poctěn a šťasten. Admiral Markets se rozhodně rozrostla nesmírně a určitě v tom bude pokračovat díky fantastickému, kompetentnímu a oddanému týmu! Sami nic nezmůžeme, společně dokážeme všechno. Děkuji všem!" řekl Sergei Bogatenkov.

Pro více informací o soutěži a výhercích si prosím přečtěte oficiální vyhlášení, aktuálně dostupné pouze v estonském jazyce.

S pozdravem,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!