Buďte napřed s událostmi o finančních trzích přímo ve Vašem MetaTrader grafu

Leden 16, 2017 10:40

Vážení obchodníci,

rok 2017 již skvěle odstartoval a díky společnosti Admiral Markets bude tento rok ještě lepší. Vylepšili jsme MetaTrader 4 Supreme Edition, nyní můžete používat šikovný ukazatel ekonomických světových zpráv a usnadnit si tak obchodování.

Možnost vidět "vše" na první pohled je pro obchodníky velice důležité. Proto společnost Admiral Markets nabízí doručování nejnovějších zpráv a klíčových událostí tam, kde se odehrává všechno — do Vašeho grafu.

Začněte používat Admiral Calendar indicator! Tento skvělý nástroj je snadný na používání a umožňuje zobrazit nadcházející a minulé ekonomické zprávy přímo ve Vašem MT4 grafu. Protože tento indikátor spolupracuje s Forex a CFD kalendářem na našich stránkách, zajistí, abyste nezmeškali důležité vyhlašování zpráv nebo skvělou příležitost k obchodování.

Admiral Calendar indicator umožňuje:

  • zobrazit minulé a nadcházející události ve Vašem grafu
  • jednoduše rozeznat malý, střední nebo velký dopad zprávy
  • nastavit upozornění na hlavní ekonomické zprávy
  • vyfiltrovat zprávy dle konkrétní země ze seznamu
  • vizuálně přizpůsobit ukazatel dle Vašich osobních potřeb

Chcete-li tento indikátor využívat, je potřeba si stáhnout a nainstalovat balíček MetaTrader 4 Supreme Edition z naší webové stránky. Stará verze (pokud jste již nainstalováno měli) bude nahrazena novou aktualizovanou verzí.

Tento nový nástroj Vám poskytne nejaktuálnější informace na tom nejlepším místě, přímo ve Vašem MetaTraderu 4. S funkcí Admiral Connect můžete získávat zprávy v reálném času, v Mini Terminálu si můžete pokyny spočítat nebo si můžete zobrazit historii Vašich pokynů přímo v grafu. S MT4 Supreme Edition je možné všechno!


S pozdravem,

Tým Admiral Markets UK
info@admiralmarkets.com/cz
+420 211 150 200


Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!