Brexit a Váš broker: Odpovědi na Vaše otázky

Září 05, 2019 11:58

Nejnovější aktualita ohledně Brexitu je, že britský parlament hlasoval 328 ku 301 hlasoval o zavedení návrhu zákona, který by měl zabránit tomu, aby Spojené království opustilo EU bez dohody dne 31. října 2019. Jinými slovy, tato legislativa si klade za cíl zabránit Brexitu bez dohody.

I když větší jistota dohody může některé lidi uklidnit, mnoho obchodníků v EU obchodujících s brokery, kteří mají licenci pro působení ve Velké Británii, stále přemýšlí, co to pro ně bude znamenat. Změní se podmínky pro obchodování? Co se stane s jejich otevřenými obchody? Měli by zvažovat jiné brokery?

Přestože se podmínky mohou změnit, protože Spojené království a EU vyjednávají dohodu o odchodu, níže jsme odpověděli na nejčastější dotazy klientů s informacemi, které máme v současné době k dispozici.

Co se stane s otevřenými obchody 31. října?

Všechny transakce, které otevřete u společností Admiral Markets UK Ltd před odchodem Spojeného království z EU, zůstanou vymahatelné a budou dodrženy společností Admiral Markets UK Ltd.

Budou obchodníci stále moci držet své účty u Admiral Markets UK Ltd?

ANO, pokud se rozhodnete pokračovat v obchodování s Admiral Markets UK Ltd po odchodu Spojeného království z EU, budete tak moci učinit.

Tito obchodníci však již nebudou těžit z ochrany, kterou nabízejí pravidla a předpisy EU, a naopak, budou těžit z ochrany poskytované právním a regulačním rámcem Spojeného království. V době odchodu z EU bude regulační rámec Spojeného království v souladu s rámcem platným v celé EU.

Budou se obchodní podmínky Spojeného království lišit od obchodních podmínek EU?

Po Brexitu bude Spojené království považováno za samostatnou zemi, pokud jde o smlouvy EU, a proto nebudou platit žádná nařízení ESMA. Spojené království však stanovilo trvalá omezení pro obchodování CFD, která odrážejí omezení v souladu s omezeními uloženými regulačními orgány EU.

Mohou obchodníci obchodovat pod jinou společností Admiral Markets?

Admiral Markets UK Ltd je součástí skupiny společností Admiral Markets Group, předního poskytovatele online obchodování a investic se čtyřmi mezinárodními společnostmi. Naše filozofie je jednoduchá: jeden svět - jeden broker.

Každá z těchto společností je regulována a pod dohledem příslušných státních orgánů a mohou nabízet odlišné podmínky, pokud jde o požadavky na marži, nabídku produktů a ochranu záporného zůstatku.

Mezi tyto společnosti patří dvě další společnosti regulované EU, díky nimž můžeme pokračovat v poskytování služeb v případě Brexitu bez dohody.

Klienti skupiny společností Admiral Markets mají právo vybrat si společnost, která nabízí nejlepší podmínky pro jejich potřeby, a to bude pokračovat i po vystoupení Spojeného království z EU.

ANO, volba je na Vás! Podívejte se na naše podmínky zde.

Koho můžou obchodníci kontaktovat pro podporu?

Vaše kontakty na zákaznickou podporu zůstanou k dispozici i po odchodu Spojeného království z EU, takže budete mít přístup k podpoře, kterou potřebujete skrze telefon, e-mail a živý chat.

Máte-li jakékoli další otázky, neváhejte a kontaktujte nás.

Jste u Admiral Markets nový(á)? Klikněte na banner níže začnete obchodovat ještě dnes!

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!