BREXIT a účinky - Admiral Markets UK informuje

Červen 24, 2016 14:35

Vážení obchodníci,

některé zpravodajské portály nazývají dnešní den 24. 6. 2016 "Černým Pátkem". V referendu ohledně BREXITU - členství Spojeného Království v EU, hlasovali Britové z 52% pro vystoupení z EU.

Chceme Vám předat následující informace:

1. Zvýšené požadavky na marži

Admiral Markets prodloužila dobu zvýšených maržových požadavků kvůli enormní tržní volatilitě, která je očekávána až do pondělí, 27. června 2016 do 11:00 našeho času – 12:00 čas v MetaTraderu 4 (EET zóna). Pokud tržní volatilita na trzích přetrvá, vyhrazujeme si právo na prodloužení této doby nebo na jiné úpravy (upozorníme Vás včas emailem nebo do poštovní schránky MT4).

2. Admiral Markets UK, regulace a další informace

Finacial Conduct Authority, FCA, již dnes přijala obecný názor. Až do odvolání se nic nemění, všechny změny jsou dlouhodobý proces a budou trvat minimálně měsíce nebo roky. Originální anglickou zprávu si můžete přečíst zde.

Pokud jste naším zákazníkem, žádná změna se „dnes" nebo „zítra" konat nebude. Světová reputace UK regulace a ochranná opatření stále platí. Mnoho globálně aktivních brokerů je regulováno v UK – celé odvětví bude na tuto zprávu orientováno a poté odpovídajícím způsobem komunikovat.

Vezměte prosím na vědomí, že tyto dny jsou velice odlišné od ostatních obchodních dnů. Kdykoliv se mohou zveřejnit překvapivé zprávy nebo drby, které extrémně ovlivní trhy. Vysoká volatilita, zvýšené spready a další rizika mohou být výsledkem.

Očekáváme, že jsme s dostatečným časovým předstihem informovali všechny zainteresované osoby ohledně problematiky BREXITU a o změnách pomocí emailu, novinek na našich webových stránkách nebo zprávou přímo do MetaTraderu 4 platformy (záložka poštovní schránka v okně terminál). Pokud budete mít jakékoliv otázky, prosím kontaktujte naši zákaznickou podporu v Praze - telefonicky nebo emailem.

Přejeme hezký den,

s pozdravem,


Team Admiral Markets
+420 211 150 200
info@admiralmarkets.com/cz

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!