Obchodujte australské CFD Bluechips s Admiral Markets

Říjen 18, 2019 11:36

Admiral Markets rozšiřuje svou globální nabídku, která zahrnuje australské trhy! Nové trhy jsou již dostupné v obchodní platformě MetaTrader.

Od 14. října 2019 jsou pro klienty Admiral Markets, s účtem vedeným v MetaTrader 5, k dispozici nejoblíbenější trhy indexu Australia 200, včetně:

  • Australské největší banky: Commonwealth Bank, National Australia Bank, Australia and New Zealand Bank and Westpac
  • Nejlepší australské telekomunikace: Telstra, TPG Telecom, Vocus Group
  • Přední těžební společnosti: BHP Group, Alumin a, South32 and Fortescue Metals
  • Největší společnosti v průmyslovém odvětví: Transurban Group, Sydney Airport, Brambles Ltd

A mnohem více!

Toto rozšíření o nové produkty je pro nás jedinečné a jsme rádi, že můžeme přínést větší hodnotu našim klientům v asijsko-tichomořském regionu.

Obchodujte australské CFD akcie

S obchodním účtem Trade.MT5 máte přístup k více než 4 000 předních světových trhů prostřednictvím rozdílových smluv (CFD). K dnešnímu dni si můžete vybrat ze 157 australských CFD akcií.

S obchodním účtem Trade.MT5 můžete:

  • Obchodovat CFD na Forex měnové páry, indexy, komodity, akcie, ETF a kryptoměny
  • Užít si nízké obchodní náklady, komise a úzké spready
  • Obchodovat na světově nejlepší obchodní platformě MetaTrader 5 s exkluzivní verzí MetaTrader Supreme Edition
  • Začít obchodovat ještě dnes s minimálním vkladem od 200 dolarů


Upozornění na rizika: Obchodování s finančními instrumenty, které Admiral Markets nabízí, s sebou nese vysokou míru rizika a díky své složité povaze není vhodné pro všechny investory. Před jakýmkoliv investičním rozhodnutím byste měli vyhledat radu nezávislého finančního poradce, abyste se ujistili, že chápete všechna rizika. Tento materiál neobsahuje investiční doporučení, investiční pobídku, nabídku nebo žádost o transakce s finančními nástroji a neměl by být tak vykládán. Vezměte prosím na vědomí, že v případě, kdy analýza odkazuje na minulou výkonnost, se tato výkonnost může v čase změnit. Nezaručujeme přesnost a úplnost informací a jakákoliv osoba, která jedná dle těchto informací, tak činí zcela na vlastní riziko. Více si přečtěte na admiralmarkets.com/cz

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!