Aktualizace poplatků za vklady prostřednictvím platebních karet

Září 15, 2017 16:02

Vážení obchodníci,

jak víte, nikdy nepřestaneme pracovat na tom, abychom vám poskytovali ty nejlepší podmínky pro obchodování. To zahrnuje pomoc při vkládání finančních prostředků na váš účet nejpohodlněji a s nejmenšími, nejlépe nulovými poplatky. Dnes máme dobrou zprávu pro ty z Vás, kteří používají pro vklad platební kartu.

Okamžité platby - vklad do 3 tisíc EUR zdarma!*

*Od 15. září, 2017, prvních 3000 EUR (nebo stejná částka v jiné měně) z vkladů pomocí platebních karet budou bez dalších poplatků.

Vklady v rámci platebních karet až do výše této celkové částky mohou být provedeny v několika vkladech nebo v jedné platbě, avšak po dosažení celkového vkladu ve výši 3000 EUR (nebo ekvivalentu) budou všechny další vklady účtovány obvyklým způsobem.

Obchodování s Admiral Markets je bleskově rychlé! Otevření pozice na Forexu a CFDs je obvykle v milisekundách, ale vklady přes banku mohou trvat až tři dny. Proč neurychlit vklady pomocí platební karty? Vyzkoušejte ještě dnes!

Další změny pro vklady MasterCard

Uvědomte si také, že nyní máte k dispozici vklady v měnách PLN a HUF pomocí karty MasterCard. Další informace o cenách naleznete v sekci vkladů a výběrů na našich webových stránkách.

Upozorňujeme, že tato nabídka se rozšiřuje i na nové měny.

Máte-li jakékoli dotazy ohledně tohoto nebo jakéhokoli jiného aspektu našich služeb, obraťte se na místní zákaznickou podporu.

Přejeme úspěšné obchody,

S pozdravem,

Team Admiral Markets



Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!