​Aktualizace platebních obchodních podmínek pro platby v USD

Říjen 20, 2017 12:03

Vážení obchodníci,

rádi bychom Vás informovali, že budeme aktualizovat naše Platební obchodní podmínky u všech bank, konkrétně podmínky vkladů a výběrů v USD (v amerických dolarech). Většina našich obchodních účtů je v eurech (nebo jiné evropské měně), takže tyto změny neovlivní mnoho našich klientů.

Počínaje 1. prosincem 2017 budou poplatky u USD plateb následující:

  • Vklady: 10 USD - za každý vklad bankovním převodem.
  • Výběry: 20 USD - za každý výběr bankovním převodem.

Okamžité platby za mikro poplatky

Rádi bychom připomněli, že platby bankovním převodem v eurech (nebo jiné evropské měně) jsou stále zdarma - a také bychom rádi sdělili, že stále více a více klientů využívá naše platební metody, kde jsou vklady provedeny okamžitě!

Okamžitá platba znamená, že jakýkoliv vklad učiněný na Váš obchodní účet potrvá pouze pár sekund, pokud je proveden správně. Vklady do výše 3000 EUR prostřednictvím platební karty - jsou nyní také zdarma!

Pokud Vaše vklady překročí částku 3000 EUR, je účtován poplatek 0.9% z transakce. Skrill, Neteller a další platební metody jsou také dostupné. Přehled našich platebních metod naleznete na naší webové stránce v sekci vklady a výběry.

Společnost Admiral Markets je velkým podpůrcem rychlých transakcí! Exekuce našich Forex a CFD pokynů trvá milisekundy - tak proč by neměly být vklady také tak rychlé? Doporučujeme naše okamžité platební systémy!

Jak rychle jsou prováděny pokyny?

Věděli jste, že aktuální průměrná exekuce na EUR/USD je pouze 0.067 sekundy? Nevěříte? Přesvědčte se sami v naší statistice exekuce pokynů. Také se podívejte na naše statistiky týkající se "Nulového skluzu" a "Pozitivního skluzu", tato čísla by Vás neměla nechat na pochybách: že obchodujete s tím správným brokerem!

Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat.

S pozdravem,

Admiral Markets
info@admiralmarkets.com/cz
+420 211 150 200

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!