Admiral Markets zveřejňuje novinky MT4 Supreme Edition

Červenec 11, 2016 12:52



S potěšením oznamujeme, že naše nástavba pro MetaTrader MT4 Supreme Edition, má nyní další rozšíření.


Simulátor obchodování

Nyní můžete jednoduše zpětně otestovat ruční strategie s pomocí historických dat. Chcete-li otestovat a nalézt tu pravou strategii se stejnými obchodními funkcemi, které již používáte v Mini Terminálu - jednoduše ji vyberte jako Expert Advisor.


Mini Chart Indikátor

Užijte si zobrazování několika grafů přímo ve Vašem aktuálním grafu. Například můžete jednoduše sledovat různé časové rámce toho samého symbolu, nebo analyzovat trh pomocí několika grafů typu Renko, Range a Kagi.


Indikátor informací o symbolu

Chcete rychle a komplexně zhodnotit tržní situaci pro jakýkoliv instrument? Nyní můžete. Zlepšete Vaše obchodní rozhodování s denními změnami, rozsahem a několika indikátory pro každý časový rámec.


Lupa

Tady je Vaše osobní lupa zabudovaná do grafu v MetaTraderu 4. Jednoduše přetáhněte okno na vybrané místo a získejte přiblížený pohled na aktuální situaci na trhu na nižším timeframu.


Chart-in-Chart indikátor

Tento indikátor je jednoduchý na použití a dovolí Vám vytvořit druhé okno grafu uvnitř Vašeho hlavního grafu, a to ve stejném časovém rámci, jako je Váš hlavní graf. To zjednoduší pozorování dalších instrumentů a jako bonus na ně můžete aplikovat několik MT4 indikátorů.

Chcete-li používat nové nástroje, musíte si stáhnout a nainstalovat nejnovější verzi.



S pozdravem,

Admiral Markets UK

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!