Admiral Markets vyhrála soutěž FxCuffs již druhý rok za sebou

Duben 13, 2016 11:56

Vážení obchodníci,

poprvé vyhrál jeden broker soutěž Forex FxCuffs dvakrát za sebou.

"Admiral Markets je jediný broker, který dosáhl tohoto rekordu" řekl šéfredaktor partnerské organizace FxCuffs Comparic.pl Marcin Wenus. "Myslím si, že je tato odměna výjimečná, protože reprezentuje ocenění ze strany klientů i průmyslu" dodal na závěr.

Každoroční soutěž FxCuffs je považována za první nezávislé ocenění FX trhu, které se zaměřuje na kvalitu poskytovaných služeb. Tento rok získala společnost Admiral Markets ocenění za:

vysokou kvalitu zákaznické podpory

nabídku flexibility a konkurenceschopnosti

aktivitu v oblasti vzdělávání obchodníků.

Ředitel polské pobočky společnosti Admiral Markets Andrzej Tomczyk řekl, že je s výsledkem spokojen. "Jsem rád, že byla oceněna naše snaha neustále zlepšovat naše služby a že jsme nyní držiteli rekordu ve výhře této soutěže dvakrát za sebou."

Pan Tomczyk dodal, že nabídka služeb vysoké kvality znamená zvážení všeho, z čeho plynou pro klienta výhody včetně "promyšlených a rozumných obchodních rozhodnutí ".

"Široký výběr investičních produktů, nejnovější obchodní technologie, prověřené metody řízení rizika, tipy týkající se psychologie investování, webináře, semináře, atd. – to vše se počítá a tato cena to jen potvrzuje" řekl pan Tomczyk.


Předseda organizace FxCuffs Janusz Ekert také zaznamenal, že byl tento ročník soutěže výjimečný a přilákal dvojnásobek voličů, než v předchozím roce.

S pozdravem,

Team Admiral Markets
info@admiralmarkets.com/cz
+420 211 150 200

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!