Admiral Markets rozšiřuje ochranu proti zápornému zůstatku pro profesionální klienty

Červen 20, 2018 13:47


Vážení obchodníci,

vezměte prosím na vědomí, že jsme upravili naše Zásady ochrany záporného zůstatku a nová verze vejde v platnost dne 20. června 2018.

Zásadní změna je, že nové zásady rozšiřují ochranu záporných zůstatků pro klienty, kteří jsou kategorizovaní jako profesionální klienti za srovnatelných podmínek, které jsou aktuálně platné pro maloobchodní klienty.

Tato změna byla učiněna proto, abychom mohli nabízet ochranu záporného zůstatku i těm klientům, kteří požádali o profesionální obchodní podmínky, které jsou následkem omezení maximální finanční páky navržené orgánem European Securities and Markets Authority (ESMA), která budou aplikována při otevírací seanci v pondělí 30. července 2018.

Dále byl dokument přepracován tak, aby byl jednotný vůči podobným dokumentům, které zavádíme v ostatních společnostech Admiral Markets Group.

Věříme, že naše nejnovější zásady berou v potaz nejnovější trendy a zároveň jsou ojedinělé (v současné době možná i jedinečné) v online obchodním průmyslu, protože žádná ze společností poskytujících finanční služby, o kterých víme, aktuálně tento typ pro 'Pro' klienty nenabízí.

Díky novým zásadám v kombinaci s funkcemi ochrany proti volatilitě — které pomáhají nejtypičtějším problémům spojeným s rychlými trhy — můžeme sebevědomě říci, že nyní poskytujeme našim 'Pro' klientům materiálně něco jiného, než jiné společnosti.

Více informací o nadcházejících změnách týkajících se finanční páky a přehled rozdílů mezi kategorizací klienta naleznete na naší stránce maloobchodní a profesionální podmínky.

S pozdravem,

Admiral Markets
+420 211 150 200
info@admiralmarkets.com/cz

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!