Admiral Markets rozšiřuje nabídku kryptoměn CFD

Únor 08, 2018 13:48

Vážení obchodníci,

s potěšením oznamujeme, že byly přidány do naší nabídky tři nové kryptoměny CFD a jsou dostupné na typu účtu Trade.MT5! Čtěte dále a dozvíte se podrobnosti o nejnovější aktualizaci naší nabídky kryptoměn CFD.

DSHUSD – Dash vs. americký dolar CFD

Dash (DSHUSD) byl poprvé vytvořen v roce 2014 a od té doby se rozrostl natolik, že se stal nejzavedenějším projektem na trhu s kryptoměnami. Tato kryptoměna má otevřený zdroj, decentralizovaný cash systém navržený pro peer-to-peer platby a navíc má extra možnost soukromí. Podobně jako je tomu u Bitcoinu, Dash využívá účetní knihu blockchainu a je generován pomocí procesu těžení.

Naše nabídka Dashe CFD umožňuje obchodování této oblíbené kryptoměny s finanční pákou a můžete spekulovat na růst i pokles ceny. Vyzkoušejte ještě dnes!

XMRUSD – Monero vs. americký dolar CFD

Monero (XMRUSD) je open-source, decentralizovaný cash systém zaměřený na soukromé peer-to-peer platby. Stejně jako Bitcoin nebo Dash je tato kryptoměny generována těžením. Nicméně je tento proces trochu otevřenější, protože těžaři nemusí investovat do speciálního hardwaru pro těžbu. Místo toho se může jakýkoliv počítat zapojit do sítě účetní knihy blockchainu Monero a začít těžit tuto kryptoměnu.

Obchodujte naše Monero CFD a spekulujte na růst nebo pokles ceny na této populární kryptoměně!

ZECUSD - Zcash vs. americký dolar CFD

Zcash (ZECUSD) existuje už také nějakou dobu, protože byl spuštěn v druhé polovině roku 2016. Tato kryptoměna je elektornický cash systém navržený pro provádění peer-to-peer plateb. Zcash poskytuje možnost soukromých ("chráněných") nebo veřejných plateb a stejně jako Bitcoin může být generován pomocí speciálního těžícího hardwaru (ASICs).

Proč nevyzkoušet náš Zcash CFD ještě dnes?!

MetaTrader Supreme Edition – podpořte Vaše obchodování!

Všechny nové kryptoměny CFD můžete obchodovat na světově nejpokročilejší platformě – MetaTrader 5.

To ale není všechno… Podpořte Vaši obchodní zkušenost s kryptoměnami CFD ještě více a stáhněte si naši výkonnou nástavbu MetaTrader Supreme Edition, která obsahuje více než 60 unikátních nástrojů a indikátorů!

Stále používáte MT4 účet? Je načase upgradovat!

Na rok 2018 bude pravděpodobně pamatováno jako na rok přestupu – kdy mnoho MT4 obchodníků přejde na obchodní platformu MetaTrader 5. Pokud ji ještě nemáte, proč si ji nestáhnout ještě dnes?

Chcete-li si založit MetaTrader 5 účet:

  1. Přihlaste se do Vašeho Kabinetu Tradera;
  2. Klikněte na záložku "Vedení účtu";
  3. Klikněte na "Založit demo účet", nebo "Založit reálný účet";
  4. Ve formuláři vyberte typ účtu "Trade.MT5";
  5. Dokončete formulář a potvrďte tlačítkem.

MT4 a MT5 účty můžete využívat zároveň, nebo můžete přistoupit k jednorázovému internímu převodu financí (zdarma) mezi Vašimi obchodními účty. To vše učiníte ve Vašem Kabinetu Tradera pár kliknutími myší.

S pozdravem,

Admiral Markets
+ 420 211 150 200
info@admiralmarkets.com/cz

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!