Admiral Markets rozšiřuje nabídku CFD a přidává Bitcoin Cash

Srpen 02, 2017 16:44

Vážení obchodníci,

Máme pro Vás několik oznámení, které následují naši předchozí novinku týkající se možného hardforku v blockchainu bitcoinu.

Zaprvé, k hradforku došlo! Dne 1. srpna 2017 se blockchain rozdělil do dvou: Bitcoin (BTC) a Bitcoin Cash (BCH) – dvě kryptoměny, které sdílejí minulost, ale od teď je čeká odlišná budoucnost.

Zadruhé, maržové požadavky nyní byly vráceny zpět na 1:5 na bitcoinu, protože neočekáváme žádné další události v blízké budoucnosti. Vezměte prosím na vědomí, že toto bude mít za následek také snížení maržových požadavků u Vašich otevřených pozic na BTCUSD.

Zatřetí, i když se toto rozdělení podobá tradičnímu rozdělení - protože cena opravu klesla - některé BCH byly připsány na naše zůstatky na burze; a jak jsme již slíbili, připíšeme dané hodnoty obdržených altcoinů každému, kdo měl otevřené pozice na BTCUSD ve 20:08 EEST dne 1. srpna 2017, úměrně k BTC hodnotě Vašich pozic.

Závěrem bychom rádi představili kryptoměnu Bitcoin Cash - která se ihned stala třetí nejhodnotnější kryptoměnou na světě tržní kapitalizací a překonala tak litecoin a ripple - jako nový instrument na naší vlajkové lodi Trade.MT4, podívejte se na specifikaci níže:

  1. Symbol: BCHUSD
  2. Finanční páka: 1:5
  3. Typický spread, USD: 23
  4. Velikost kontraktu, BCH: 10
  5. Minimální velikost kontraktu a přírůstek, v lotech: 0.1
  6. Maimální velikost kontraktu, v lotech: 3
  7. Komise, USD: 0
  8. Swap (long), úroková sazba: -10%
  9. Swap (short), úroková sazba: žádná
  10. 3-denní swap: pátek
  11. Minimální marže, BCH: 2
  12. Minimální hedgeovaná marže, BCH: 1
  13. Obchodní hodiny: 24 hodin, 7 dní v týdnu.

BCHUSD bude k dispozici k obchodování dne 2. srpna 2017 na Live2 serveru a bude následovat restart serveru okolo 23:59 EET. Mezitím můžete otestovat bitcoin cash na Demo2 serveru (klikněte prosím pravým tlačítkem myši do okna Trh a vyberte Ukázat všechny symboly, abyste viděli všechny instrumenty).

Obchodujte u Admiral Markets také následující instrumenty: Bitcoin (BTCUSD) Ether (ETHUSD), Litecoin (LTCUSD) and Ripple (XRPUSD).

S dovolením Vám připomínáme specifické podmínky platné pro naše kryptoměny:

  1. celkové čisté vystavení se riziku u kryptoměn je maximálně 10 000 EUR, nebo ekvivalent v jiné měně..
  2. yto instrumenty můžete obchodovat pouze pomocí pokynů Buy, Buy Stop a Buy Limit.

Aktuálně pracujeme na povolení short pozic na kryptoměnách CFD, takže sledujte naše novinky, aby Vám nic neuniklo!

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.

S pozdravem,

Admiral Markets


Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!