Admiral Markets nabízí top 4 kryptoměny: Bitcoin, Ether, Litecoin a Ripple

Červenec 12, 2017 15:25

Vážení obchodníci,

s potěšením oznamujeme, že můžete nyní na naší vlajkové lodi Trade.MT4 obchodním účtu obchodovat následující instrumenty:

Novinky týkající se bitcoinu a etheru jsou dnes všude, kam se podíváte a jsou pro to tři hlavní důvody:

  1. Všechny kryptoměny jsou založeny na tzv. blockchain technologii a aktuálně jsou na vrcholu popularity, podobně jako zlatá horečka v polovině 19. století.
  2. Hlavní kryptoměny jsou ve velkém nakupovány během fáze společného financování několika start-upů založených na technologii blockchain neboli decentralizované databázi.
  3. Po těchto měnách je zvýšená poptávka, což má za následek velké cenové pohyby, např. cena bitcoinu letos vzrostla o 300%, zatímco cena etheru vzrostla o neuvěřitelných 5000%.

Stojí za to zmínit, že po dosažení vrcholu v ceně okolo $400 za 1 Ether, došlo ke korekci o 50% během dvou týdnů s běžnou denní fluktuací 8-12%, zatímco Bitcoin 'mírně' klesl (o 20%) během stejné doby.

Po zanalyzování těchto čísel asi nebudete překvapeni, když Vám řekneme, že na těchto instrumentech nenabízíme vysokou finanční páku – i tak ale nabízíme slušnou kupní sílu v podobě finanční páky 1:5 na bitcoinu a etheru a 1:2 na litecoinu a ripplu.

Také prosím vezměte na vědomí, že po zavedení těchto instrumentů budou platit následující pravidla:

  1. Můžete jít zatím pouze long (tzn. otevření a zavření pouze 'Buy' pozice). Shortování neboli prodej nebude povolen, protože všechny Vaše pozice budou na burze zajištěny námi.
  2. Vaše čisté vystavení se riziku na jakékoliv nebo všech kryptoměnách nepřesáhne 10,000 EUR nebo ekvivalent.

Také je důležité vědět, že tyto instrumenty jsou dostupné k obchodování 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, takže nyní můžete obchodovat i o víkendu!

Skončí to stejně jako tulipánová mánie nebo dot.com bublina 1.0, nebo budou kryptoměny i nadále růst až do nekonečna? Nikdo neví, co se stane, nicméně už je jasné, že blockchain technologie přinese mnoho změn.

Zapojte se do budoucnosti distribuovaných technologií na té nejpohodlnější obchodní platformě a s námi - Vaším důvěryhodným brokerem.

S pozdravem,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!