Admiral Markets pokračuje v poskytování služeb i během globální krize Covid-19

Březen 13, 2020 12:56

Vážení obchodníci,

vzhledem k přetrvávajícím obavám z koronaviru a jeho dopadu, Vás chceme ujistit, že u Admiral Markets nedošlo k žádnému narušení služeb, které Vám poskytujeme.

Společnost Admiral Markets má řadu plánů kontinuity podnikání, které jsou pravidelně kontrolovány a testovány. To zahrnuje i scénář ve kterém by zaměstnanci Admiral Markets pracovali vzdáleně v kterémkoli z regionů, tak aby nedošlo ke změnám, které by mohli ovlivnit Vaše obchodování.

Admiral Markets situaci nadále pečlivě sleduje a řídí se vládními zdravotními směrnicemi pro každou zemi, ve které působíme, čímž jsme připraveni reagovat na jakékoli další vládní nařízení.

Zatímco online brokeři v některých regionech měli technické potíže v době zvýšené volatility, či výrazných obchodních objemů a jejich klienti tak nebyli schopni zadávat objednávky, Admiral Markets s radostí potvrzuje, že během krize byly všechny naše obchodní systémy dostupné s naší technickou infrastrukturou určenou pro velké obchodní objemy. To je jen jedna z mnoha výhod obchodování s CFD Brokerem roku 2019 (podle Brokerwahl.de) a TOP CFD Brokerem roku 2020 (DKI, 2020).

Neočekáváme žádné technické narušení služeb, které poskytujeme našim zákazníkům, a již jsme podnikli kroky k zajištění nepřetržitého provozu v případě, že se bude daná situace vyvíjet nesprávným směrem. Pokud však podkladové trhy pozastaví, či přeruší obchodování, nebudou ceny CFD derivátů a všech obchodních instrumentů, které jsou k těmto podkladovým trhům připojeny, dostupné na našich obchodních platformách.

I když volatilita trhu v takovýchto situacích může vyvolat obavy mnoha obchodníků a investorů, u Admiral Markets máte příležitost profitovat na rostoucích i klesajících trzích. Výhodou je také online obchodování, díky kterému máte přístup k našim obchodním systémům ať už z pohodlí domova, či na cestách a proto budete schopni maximálně využít každé příležitosti.

Máte-li jakékoli dotazy týkající se koronaviru a možných dopadů na Vaši obchodní a investiční aktivitu, kontaktujte prosím přímo svého account manažera.

Mnoho obchodních úspěchu Vám přeje,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!