Admiral Markets aktualizuje seznam dostupných měnových párů 30. března 2015

Březen 26, 2015 13:04

Vážení obchodníci,

v říjnu 2014 jsme rozšířili seznam dostupných měnových párů na účtu Trade.MT4.

Dle našeho plánu pro rozvoj můžete v roce 2015 očekávat další změny, díky kterým objevíte nové trhy a více obchodních příležitostí.

Předtím, než budeme pokračovat v expanzi, jsme shromáždili statistiky týkající se obchodních objemů a zpětné vazby klientů z celé sítě společností a poboček Admiral Markets. Máme tak přehled o tom, které instrumenty Vás zajímají a které ne.

Dále jsme analyzovali data týkající se nedávných změn v obchodních podmínkách našich poskytovatelů likvidity a vytvořili jsme seznam instrumentů, které jsou riskantní po události se Švýcarským frankem 15. ledna 2015, nebo které již nejsou pro obchodníky výhodné kvůli rozšířeným spreadům a zvýšeným maržovým požadavkům.

Na základě výsledků z tohoto průzkumu jsme naplánovali optimalizaci seznamu měnových párů a představíme Vám ho 30. března 2015 v souladu s následujícím:

  1. Některé měnové páry budou dočasně v módu 'Close Only'1 dokud se obchodní podmínky jako jsou spready a maržové požadavky nabízené protistranami nezlepší. Konkrétně se to týká křížových měnových párů se švýcarským frankem, které mají stále 10 krát vyšší maržové požadavky, než ostatní měnové páry a jejich obchodování může mít vážné důsledky.
  2. Nejméně aktivně obchodované měnové páry a instrumenty, jejichž ceny jsou uměle omezené, a které tak mohou být předmětem náhlých změn politiky, budou v módu 'Close Only' permanentně.

Přečtěte si prosím více o očekávaných změnách v odstavci 1-4 níže.

1. Změny na účtech Trade.MT4:

1.1. Následující instrumenty budou v módu 'Close Only' dočasně: AUDCHF, CADCHF, CHFJPY, EURCHF, GBPCHF, NZDCHF, USDPLN, USDSEK2.

1.2. Následující instrumenty budou v módu 'Close Only' permanentně: EURCZK, EURDKK, EURHKD, EURHUF, EURMXN, EURNOK, EURPLN, EURSEK, EURSGD, EURTRY, EURZAR, GBPCZK, GBPDKK, GBPHKD, GBPHUF, GBPMXN, GBPNOK, GBPPLN, GBPSEK, GBPSGD, GBPTRY, GBPZAR, HKDJPY, NOKJPY, NOKSEK, NZDSGD, SGDJPY, USDCZK, USDDKK, USDHKD, USDHUF, USDMXN, USDNOK, USDSGD, USDTRY, USDZAR2.

2. Změny na účtech Zero.MT4:

2.1. Následující instrumenty budou v módu 'Close Only' dočasně: AUDCHF-ECN, CADCHF-ECN, CHFJPY-ECN, EURCHF-ECN, EURNZD-ECN, GBPAUD-ECN, GBPCHF-ECN, GBPNZD-ECN, NZDCHF-ECN.

2.2. Následující instrumenty budou v módu 'Close Only' permanentně: EURMXN-ECN, EURTRY-ECN, EURZAR-ECN, GBPTRY-MXN, GBPZAR-ECN, USDCNH-ECN, USDTRY-ECN, USDZAR-ECN.

3. Změny na účtech Trade.MT5:

3.1. Následující instrumenty budou v módu 'Close Only' dočasně: AUDCHF, CADCHF, CHFJPY, EURCHF, GBPCHF, NZDCHF, USDPLN, USDSEK.

3.2. Následující instrumenty budou v módu 'Close Only' permanentně: EURCZK, EURDKK, EURHUF, EURNOK, EURPLN, EURSEK, EURTRY, GBPSGD, USDCZK, USDDKK, USDHKD, USDHUF, USDMXN, USDNOK, USDSGD, USDTRY, USDZAR.

4. Změny na účtech Admiral.Classic:

Následující instrumenty budou v módu 'Close Only' permanentně: AUDCHF, CADCHF, CHFJPY, EURCHF, GBPCHF, NZDCHF, USDPLN, USDSEK, EURPLN, USDCZK, USDHUF.


Také bychom rádi využili tuto příležitost připomenout našim klientům, kteří mají účty Admiral.Standard, výhodné obchodní podmínky nabízené na účtu Trade.MT4.

Pokud si přejete založit účet Trade.MT4 a mít tak přístup k obchodování bez rekotací, rozšířenému seznamu instrumentů a vyšší finanční páce, založte si prosím účet Trade.MT4 ve Vašem Kabinetu Tradera a finance si převeďte pomocí Interního transferu z Vašeho stávajícího účtu.


S pozdravem,
Admiral Markets

Poznámky:
1 Mód 'Close Only' znamená, že instrument je k dispozici pouze pro uzavření pozic nebo zrušení čekajících pokynů.
2 Změny se také týkají instrumentů s příponou –Pro, které jsou dostupné k obchodování na serverech AM-Live a AM-Live3, například GBPCHF-Pro, EURCHF-Pro atd.

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!