​Admiral Markets aktualizuje obchodní podmínky pro účet Admiral.Classic a další zastaralé typy účtů

Září 21, 2017 13:37

Vážení obchodníci,

toto oznámení je směřované všem klientům se "staršími" typy účtů na serveru AM-Live a obsahuje několik změn, které se týkají aktuálních obchodních podmínek pro starší účty ve snaze zlepšit poskytované služby a poskytnout lepší dodržování stávajících regulačních požadavků, které přicházejí se směrnicí MiFID II.

Pozn.: Klienti s účty Trade.MT4 (ex-Pro) na serveru AM-Live - na vaše účty se vztahují i některé technické změny. Zkontrolujte prosím bod 2, abyste nepřehlédli důležité informace týkající se Vašeho účtu.

Počínaje zahájením obchodní seance v pondělí 2. října 2017 budou obchodní podmínky našeho účtu Trade.MT4 aplikovány na všechny obchodní účty hostované na serveru AM-Live. Podrobnosti o těchto změnách jsou uvedeny níže.

1. Změny na účtech Admiral.Classic

1.1. Rozšířená nabídka trhů

Nabídka trhů se výrazně rozšíří. Namísto současných 20 instrumentů získáte přístup k úplnému seznamu trhů na účtu Trade.MT4 se všemi podporovanými páry na FX, CFD na indexech, komoditách, akciích, dluhopisech a kryptoměnách!

Detailní informace o každém instrumentu můžete nalézt na našich stránkách ve Specifikaci instrumentů.

1.2. Nový maržový model

Maržové požadavky budou přepnuty na stupňovitý model účtu Trade.MT4, poskytnutá finanční páka nebude závislá na zůstatku na účtu, ale bude určená nominální hodnotou pozice v měně účtu (Notional Position Value in Account Currency).

Jaké jsou výhody těchto nových maržových podmínek?

  • Více jistoty při obchodování, jelikož hodnota marže pro vaše současné pozice se již náhle nezvýší, jakmile Váš zůstatek dosáhne další úrovně. Podle nových podmínek budete mít plnou kontrolu nad pákovým efektem, jelikož kontrolujete velikost své pozice.
  • Efektivní využití finančních prostředků k obchodování bez snížení potenciální expozice - dříve se páka měnila se zvýšením zůstatku na účtu. Podle nových podmínek Vaše potenciální expozice bude vždy růst spolu s vašimi finančními prostředky a naopak.
  • Více svobody při obchodování díky nezávislé marži na různých instrumentech, což vám poskytuje větší flexibilitu, pokud jde o kombinaci různých obchodních strategií na stejném účtu.
  • Zvýšená ochrana před negativním zůstatkem v důsledku pákového efektu v poměru 1:50, která bude použita na pozicích otevřených v pátek a před obchodními svátky, s cílem minimalizovat potenciální dopad cenových gapů.

1.3. Nahrazení okamžité exekuce trží exekucí

Zastaralý typ provedení pokynu, zděděný ze starších generací softwaru MetaQuotes - Instant Execution (okamžitá exekuce) - bude pryč. Namísto toho budou všechny instrumenty (včetně těch, které jsou v současné době k dispozici) aktivovány v režimu Market Execution (STP, tržní exekuce).

Jaké jsou výhody tržní exekuce a přímého zpracování (STP)?

  • Bez rekotací – Vaše pokyny budou vždy provedeny za první dostupnou tržní cenu a bez rekotací.
  • Bude pro Vás dostupné Nastavení ochrany proti volatilitě, které Vám pomůže s nastavením tolerovaného skluzu, ochranou proti cenovým gapům a s dalšími typickými záležitostmi, ke kterým dochází ve volatilním prostředí.
  • Transparentní kvalita provedení pokynu - můžete si zobrazit všeobecné statistiky kvality exekuce pokynů na našich stránkách nebo si přesně vypočítat náklady spojené se skluzem, který se zaznamenává do pole komentář - tuto funkci si zapněte v Kabinetu Tradera u Vašeho účtu - v nastavení ochrany před volatilitou.
  • Rychlejší potvrzení pokynů - Vaše požadavky budou zpracovávány STP technologií, která pracuje při vyšších vnitřních rychlostech.
  • Nejlepší exekuce pokynu - Vaše objednávky jsou vždy vyplněny za nejlepší dostupnou cenu kontrolovaným způsobem v souladu s požadavky MiFID, což je potvrzeno řadou technických auditů provedených od společností z "Big 4" - velké čtyřky.

Do vývoje a technické infrastruktury našeho STP modelu jsme za posledních několik let investovali hodně zdrojů a silně věříme, že výsledná exekuce kvality pokynů, která je dodatečně posílena dalšími řešeními, jako ochranou proti volatilitě, poskytuje rozumný kompromis mezi přesností exekuce při okamžité exekuci (která přichází za cenu rekotací) a tržní exekuci (která přichází za cenu skluzů, které se snažíme minimalizovat výše uvedenými opatřeními).

Vezměte prosím na vědomí, že změny se projeví také na otevřených pozicích a čekajících objednávkách, a proto se na ně bude vztahovat režim tržní exekuce od zahájení obchodní seance v pondělí 2. října 2017.

1.4. Odstranění minimálních vzdáleností pro umístění čekajících objednávek

Limit/Stop úrovně, které omezují umístění čekajících objednávek blíže než k určité hladině k tržní ceně, budou úplně odstraněny, takže již nebudete limitováni hladinami týkající se vzdálenosti pro umístění take profitu, stop-lossu nebo jiných čekajících pokynů ve vztahu k aktuální ceně.

1.5. Zvýšená přesnost stanovení cen

Stávající instrumenty budou přepočítány na "5-místné" ceny, tj. minimální velikost ticku bude změněna z 0,0001 na 0,00001 pro EURUSD; a z 0,01 na 0,001 pro USDJPY atd. Tato změna sníží minimální hodnoty spreadu.

1.6. Odstranění omezení maximálního spreadu

Tato omezení jednoduše nefungují v podmínkách tržní exekuce, protože všechny požadavky jsou vždy vyplněny za tržní cenu, která nemůže být ovlivněna nastavením spreadu v platformě.

1.7. Zvýšení maximální velikosti objednávky

Maximální velikost transakce se zvýší na 100 lotů pro Forex (v současné době je to 50 lotů), což umožní obchodníkům s většími vklady obchodovat pohodlněji.

Doufáme, že oceníte výše uvedené změny a využijete podmínek účtu - naší vlajkové lodi Trade.MT4, který byl a bude neustále vylepšován od ukončení nabídky účtu Admiral.Classic. Tento účet je navržen tak, aby poskytoval nejlepší obchodní zkušenost.

2. Změny na účtu Trade.MT4 (ex-Pro) na serveru AM-Live

Vezměte prosím na vědomí, že všechny dřívější instrumenty bývalého účtu Admiral.Pro na AM-Live (tj. ty, které mají příponu -Pro) budou v pondělí 30. října 2017 zařazeny do režimu "Close only" tzn. pouze k uzavření.

Současně obdržíte celou řadu instrumentů z účtu Trade.MT4 bez přípon, včetně nejnovějších rozšíření - jako jsou CFD na evropské akcie a kryptoměny. Například EURUSD bude přidáno paralelně s uvedením EURUSD-Pro do "Close Only" módu, podobně jako u všech ostatních instrumentů.

V souvislosti s výměnou obchodních symbolů nebudou změněny obchodní podmínky.

Pozice na starém účtu Admiral.Pro budou následně ukončeny, podrobně popsané v samostatném oznámení, optimálně koncem prosince.

Proč je tato změna nutná?

Jak jste si možná všimli, nejnovější přírůstky naší nabídky - jako jsou CFD na kryptoměny a další instrumenty - nebyly přidány na server AM-Live. To je způsobeno omezeními platformy MetaTrader 4, která umožňuje omezený počet typů instrumentů.

Většina typů instrumentu je v současné době obsazena staršími instrumenty Admiral.Pro s výraznými příponami -Pro (např. EURUSD-Pro).

Vzhledem k výše uvedeným změnám na účtech Admiral.Classic (které používají instrumenty bez přípon na stejném serveru, např. EURUSD) existuje jedno "zlaté řešení", které nám umožňuje poskytnout plné pokrytí v rámci účtu Trade.MT4: nahrazení instrumentů s příponami typu -Pro standardními symboly bez přípon a poskytnutí všech instrumentů, které jsou k dispozici na účtu Trade.MT4 pro starší servery a typy účtů.

Uzavřeme tedy vše, co má příponu '-Pro', synchronizujeme seznam instrumentů se serverem Live2 a zpřístupníme je všem jak pro ex-Pro účty, tak pro ex-Classic účty, a umožníme tak plnou nabídku z účtu Trade.MT4 pro všechny účty na serveru AM-Live.

Děkujeme za pochopení a omlouváme se za případné nepříjemnosti spojené s výměnou starých obchodních instrumentů za nové.

Přejeme úspěšné obchody,

S pozdravem,

Team Admiral Markets
info@admiralmarkets.com/cz
+420 211 150 200

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!